Post by taylidinede on Mar 5, 2022 5:39:58 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Go Escape! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Go Escape! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب های جواهرات ژنراتور ▞▞▞
▞▞▞ Go Escape! 2022 version ▞▞▞
من این بازی را دوست دارم واقعا سرگرم کننده است اما اشکال دارد و وقتی یک تبلیغ را برای 30 الماس فشار می دهید کار نمی کند و برای رد کردن یک سطح کار نمی کند اگرچه راه هایی برای تشخیص سطح پیدا کرده ام زیرا نتوانستم از آن بگذرم. اما اگر برطرف شود مطمئن هستم که باعث می شود افراد زیادی به بازی امتیاز دهند زیرا همانطور که قبلاً گفتم بسیار سرگرم کننده است اگر مشکلاتی که گفتم برطرف شوند 5/5 می شود
ببخشید این برنامه ویروسیه؟ آخه مدتی بعد از نصب تبلتم هنگ کرد یعنی تبلتم مدتی خاموش شد بعد خاستم حذفش کنم گزینشو نمی اوردم بعد تو رفتم نمی اوردش تو برنامه ها رو گذاشتم. بعدش نصب هم نمیشه که نتونم حذفش کنم اگه میشه جواب بدید💕
خیلی بدو مزخرف
Go Escape! Arkada kjp
من عاشق مفهوم هستم! با این حال، من 2.99 دلار را برای خلاص شدن از شر تبلیغات پرداخت کردم، و هنوز هم تبلیغات در مورد هر سطح دیگری وجود دارد. باحال نبود...
ESCAPE ROOM _1(720P_HD)_1.mp4. 126,474 KB. ewbinar صفر و یک · misha بازسازی خانه · همراه اول. دریافت لینک دانلود.
دانلود ویجت ios 14 برای اندروید + نسخه خریداری شده
این یک برنامه خوب است اما همه چیز کمی خیلی سریع پیش می رود و همچنین وقتی سعی می کند با تماشای یک تبلیغ سطح را رد کند، کار نمی کند، به همین دلیل است که به آن دو ستاره می دهم.
escape - معنی در دیکشنری آبادیس
بازی سختو جالبیه اما اگر هنگ نمیکرد بهتر بود
Device: Apple Ipad; I've been a huge fan of this game for almost three years now ... iHasCupquake 3,789,848 views, Get Escape Prison Room - Microsoft Store.
شگفت انگيز! من تا به حال تمام سطوح را کامل کرده ام، برخی از آنها به من چالشی دادند و این دقیقاً همان چیزی بود که در یک بازی به دنبال آن هستم. بسیار هیجان زده برای سطوح آینده!
این برنامه بدترین برنامه برای برنامه های ناتمام است، منظورم این است که آخرین باری که در این بازی به روز رسانی کردند، کی بود که توپ عقب می افتد و بسیار آهسته می چرخد و واقعا آزاردهنده است که چگونه یک دکمه برای تماشای یک تبلیغ وجود دارد و 30 جواهر دریافت می کند، اما این یک ضربه بزرگ است. گوهر را به شما نمی دهد
وقتی روی سطح پرش فشار دادم باعث می شود آن را دوباره پخش کنم. من این بازی را به هیچ کس توصیه نمی کنم.
Go Escape! 街機 tvby
بخاطر این بازی گوشیمو شکوندم//sceram go hero//لخظات خنده دار · Armin HD. ٤ ماه پیش. Evolution - The Board Game Trailer ٠١:٠٤ ...
Go Escape! Árkádjátékok iezj
خوب بود
خیلی بده بدترین بازی تو دنیا
بد نیست خوبم نیست ولی از مرحله هاش خیلی سخته
برگزاری اولین تورنامنت تارکوف در ایران - Farsi (فارسی)
من عادت ندارم ۴ تا ستاره بدم یا ۵ میدم یا یک اما این بازی نهایتا ۴ بگیر چون فضای زیبایی نداره کمی باگ داره وقتا نمیپره
بازی فوق العاده ای است اما به نظر نمی رسد خوب کار کند.
من واقعا از انجام این بازی لذت بردم. تبلیغات معقول و ساده و در عین حال سرگرم کننده است. از اینکه تمام شد ناراحتم، اما، میخواهم همه سطوح را دوباره انجام دهم تا سطوح جدید بیرون بیایند.
پرش کمی مشکل دارد و با سکوهای متحرک اشکال دارد
این یک بازی شگفت انگیز است که به من کمک می کند تا در همان زمان آرامش داشته باشم و سرگرم شوم
Go Escape! آرکیڈ srq
کمی سخت بود ولی من دوسش داشتم 5 تا ستاره هم کمه
عالییییی❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍 ولی کاشکی مرحله هاش بیشتر بود اگه میشه مرحله هاشو و سخت تر باشه چون راحته من تا مرحله ی 202رفتم و خیلی راحت بود اگه میشه بازی عالی و بیشتر و سخت تر معرفی کنید ❤️❤️ ❤️ ممنون ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍😍😍😍😍💯💯💯💯💯💯💯💯
من از آن متنفر بودم که اجازه نمی داد بپرم و سپس سطح رد شدن فقط یک اضافه است و شما همچنان در همان سطح هستید و هنگامی که یک افزوده ظاهر شد شما را به طور عامی به فروشگاه برنامه می برد توصیه نمی شود
Go Escape ; نسخه برنامه: 1.15. اندروید مورد نیاز: 4.1 و ; اندروید مورد نیاز: 4.1 و ; سازنده: tastypill ; آخرین بروزرسانی: 1 می ; دسته بندی: بازی اندروید -
Papers Grade Please! Casual gwq
من این بازی را زندگی کردم. من یک ماه پیش مثل idk دانلود کردم و تمام 200 چیزی لوال را تمام کردم. اگرچه تبلیغات وجود دارد، اما بد نیست. من آن را به شدت توصیه می کنم.
این بازی سرگرم کننده خوبی است که باید چند بار یک سطح بازی کنید تا بفهمید چه کاری باید انجام دهید اما بعضی اوقات وقتی ضربه می زنید نمی پرید اما در کل بازی خوبی است
در پایان آن را در 199 نمی رود و بسیار پرگل
اصلا خوب نیست.خود به خود میپره هرچی هم میزنیم نمیپره سازنده ی بازی مشکلی داشتی که خوب نساختی ک....م تو ........ تازه به شما چه که من فحش میدم دهنم رو که شما نساختین خدا. ساخته شده . شما هم خلین که میگین این بازی خوبه . من گوشیم آیفن 13 هست و تازه هم خریدم گوشی منم هیچ مشکلی نداره بازی خییییییییییییلی بدی هست
اصلا نصبش نکنید وقط نت میبرن
بازی خیلی خوبی هستش ولی خیلی تبلیغات داره همینطور خیلی هنگ می کنه برای همین ۳ ستاره کم کردم ولی بازی خوبی هستش
بدترین بازی دنیا نزدیک یه مانع که می شی مزنی نمی پزه بعد اگه بخوای بی ربط بپری توصیه می کنم نصب نکن 😤😤این یه ستار رو هم نمی خواستم بدم بشم😡😡😡😡😡
Go Escape! Arked bgk
عالی بود
خوبه ولی سخته
معرفی بازی Go Escape - آپارات