Post by taylidinede on Mar 5, 2022 5:46:13 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ TRANSFORMERS: Forged to Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TRANSFORMERS: Forged to Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab piiramatult võtmeid ▞▞▞
▞▞▞ TRANSFORMERS: Forged to Fight 2022 version ▞▞▞
Space Justice: Galaxy Wars อาร์เคด aeix
TRANSFORMERS: Savaşçılar Aksiyon pfek
4- ja 5-tärniga robotite hankimine peaks olema lihtsam, sest mul on mäng olnud mitu kuud ja mul pole kunagi õnnestunud hankida 5-tärnilist robotit. Olen tasemel 30 ja tõenäoliselt ei saa ma seda kunagi.
See mäng on kõigi vägivaldsete mängijate jaoks seet kustutaja! Hämmastav mänguviis, vapustav graafika ja isegi töötab sujuvalt ka vanades 2017. aasta seadmetes! Kuid üks asi, mis võib mängu Android 10 jaoks optimeerida? Kuna ma olen andriod 10-s, on kõik väga sujuv ja reageeriv, kuid menüüd jäävad mõnikord maha. Ex- pärast missiooni täitmist muutub preemia taotlemise menüü nõutud sisu kuvamisel viivitusega. Üldiselt suurepärane meistriteos, soovitan seda hea meelega oma sõpradele!
ainus asi, mis pole suur asi, on esimene kord. Meie mängude tulevik põhineb minuga telefonil ja .I will be in the future of fashion technology co piiratud juurdepääsu saab teiega jagada alles esmaspäeval. aasta samal päeval paigaldus ja ma olen. kas teadsid, et kui vajad veel midagi, et pean seda järgmise paari nädala jooksul uuesti tegema olen püüdnud sinu meili leida sõprade manuseid leida kuumaveepaak on esimene, kes teab, et saame kokku saada
Hindasin seda 4 tärniga, sest ma tõesti soovin, et saaksite oma robotid täielikult terveks ravida, isegi kui need on välja kukkunud. Aga ma pean selle eest raha maksma? Vastuvõetamatu! Mul on madal Energon ja ma soovin, et arendajad saaksid seda teha. Kui saate seda teha, annan 5-tärnise arvustuse. Aga praegu palun töötage selle kallal. Aitäh.
see mäng on väga halb, sest vaenlane saab asju, mida me ei saa võita, ärge mängige seda mängu, kui te ei oska hästi kõrvale hiilida
Трансформеры: Закаленные в бою Экшен pra
Ma armastan seda mängu, kuid see saab minult ainult kolm tärni, sest see jääb nii maha ja reageerib teie sisendile, mis paneb teid kaotama. Samuti paneb see mu roboti tegema juhuslikke liigutusi, olenemata minu sisendist, isegi kui teistel robotitel pole uuendusi ega modifikatsioone.
see on äge mäng. aga ma soovin, et oleks olemas Freeplay režiim, mille abil saaksite muutuda ja olla koos teiste online-inimestega
Tüüpiline, lihvima robotitele AI vastu. "Üldine" võidab "lihtsamalt", mis põhineb robotite reitingul ja konkurentsivõimelisel pvp-l, mis muudab kogemuse mõttetuks ilma tõelise oskuste väljakutseta. Missioonid on kõik lihtsad, kõik on liiga korduvad. Võitlus, heli ja visuaalid kannavad 2 tärni. Puudub võitluse mitmekesisus ja võimalused. Pvp pakuks rohkem väärtust ja taasesitamist. Ilma vähemalt pvp-ta jääb see palju huvitamata. Paljud ei jää. Fall of Cybertron on kõikjal parem ja edenemine on siin väga igav! Faktid.
Lisaks sellele, et oleme ihne energoniga, on meil üldiselt piisavalt kulda. Ka mängu tõrked olete mulle võlgu skautliku kimalase eest, pluss udate oli prügikast ja ma näen kogu graafikakasti, mis muudab mängu logist läbi minema nagu jäägid ja tagastage mu kimalane palun. ....
Mõttetu mäng võtab aega, enne kui see alla laadib, kulutas kaks tundi prügi allalaadimisele, miks ma annan sellele kaks tärni
Ma tõesti vihkan seda mängu praegu, time slide komandör on liiga raske, ma ei suuda isegi mõelda time slide prime'ile. Soovitan teil aja libisemist palju lihtsamaks muuta. Ja jah, pealegi on see väga tüütu, kui sul on piisavalt kulda ja maake, aga mitte piisavalt sädemeid. Muutke sädemed palju lihtsamaks
TRANSFORMERS: Forged to Fight Aksyon ilm
See mäng on nii hea, kuid parem oleks, kui lisaksite valiku mittevajalike robotite jaoks, oleks see värskenduse lisamine väga kasulik, aitäh.
Hea graafika suurepärane juhtimine, kuid vaja on parandada mõningaid vigu.
Fight to Fight, uus Transformerite tiitel 2017. aasta kevadeks ... saavad Transformerite fännid nautida uut Androidi mängu Transformers: Forged to fight.
Transformers: Age of Extinction (2014) - 3/10 13. 19. Million Dollar Arm (2014) - 6/10 14. 19. Frank (2014) - 8/10 15. 20. The Toxic Avenger (1984) - 5/10
Mäng ei tööta. Jääb sisselogimisel kinni ega edene enam kunagi. Ära raiska oma aega.
Lisage rohkem bote deferent seeriast. Ma näen, et bote on palju rohkem kui siin
Mäng ei lase mul mängida tähelepanu keskpunktis, lugu ega igapäevaseid missioone... palun parandage see ja see suletakse areenimatšide vahel... Palun vaadake. See jookseb alati kokku ja sulgub
Ma armastan seda mängu. Kasvasin üles koos Transformersiga ja olen seda mängu mänginud. Ainus etteheide, mis mul on, on see, et see on tõrges ja külmub palju. See muudab mängimise raskeks. Muidu annaksin sellele viis tärni. jätkake sellega tööd. Ma tean, et te saate sellest õigesti aru.
Transformers oli minu lemmik juba 8-aastasest saadik, see mäng on suurepärane, graafika on hämmastav, võitlusstiil on lahe ja võitlusefektid on VÄGA LAHED, minu lemmikbot on helilaine, kuigi mul pole teda veel.
Redigeerin oma arvustust, lõpetage see Kabam, näidake ainult neid asju, mida annate, ärge näidake võltsitud asju, nagu T2 alfa säde ja reliikvia pileteid. Näide: kui avan t3 ore 13 kristalli, näitab see, et teenin nii palju t2 alfa sädemeid, kuid ei tekita ühtegi, seega lahendage need probleemid, muidu pole mõtet seda mängu meeldida. Aitäh
See on üsna hea mäng, välja arvatud aeg-ajalt kokkujooksmine heade juhtelementide ja graafika laadimise ajal ning hea mängukontseptsioon
Transformaatorid, kes on sunnitud võitlema V 8.1.0 MOD APK - APK ...
Mulle meeldib see mäng, mida te teete vigade parandamiseks, mis sunnivad mind mängust lahkuma, ja ma ei vajuta väljumisnuppu, see teeb mind tõeliselt pettunud, kui te vigu ei paranda, ma pean selle mängu kustutama ja ma ei tee seda ma ei taha seda teha, mulle meeldib see mäng, aga see teeb mind nii pettunud, et annaksin sellele ülejäänud kolm tärni, kui te vead parandaksite, see on lihtsalt nii tüütu ja paneb mind kustutama kõik osa sellest mängust, nii et kui saate, palun parandage vead, tänan
Okei
Alguses laaditakse alla nii palju andmeid, mis ei sobi teile, kes peate võimalikult kiiresti mängima.
Jääb logole kinni. Ootas 5 minutit ja siis taaskäivitas. Ikka sama teema
TRANSFORMERS: Pejuang Laga rpp
Laadimine võtab kaua aega. Saavutusi ei sünkroonita Google Play saavutustega korralikult. Tugimeeskond ütles, et nad ei saa seda toetada, nad saavad vaid kõrgemale toele teatada ja pilet suleti.
Ma oleksin andnud sellele mängule 5 tärni, kuid on palju tegelasi, kelle põhiomadusi pole lisatud, näiteks WheelJackil pole katanasid. Palun tehke sellega midagi. Peale selle on see hea mäng, kuid pls "kontrollige mõne roboti funktsioone ja lisage need", tänan ...
Nautisin mängu väga. Ainus probleem on see, et ühel päeval kustutas see mu salvestusfaili ja kõik, mis mul oli...
Mäng on hea, kuid pärast hiljutist värskendust ei saa ma mängu üldse sisse. Nad ütlevad, et on ühenduse probleemi lahendanud, kuid kahjuks pole see tõsi. Ma annan sellele 4-5 tärni, kui nad selle parandavad
Vaja rohkem energiat anda.. aga. Väga lõbus väike mäng. See on tõeline inimene. Isegi mitte nalja. Hea väljas kaalub halva. Mul oli vana konto, nagu ei saa sisse logida. Aga ma olen nõus alustama nullist. Õnn ei anna kunagi alla
TRANSFORMERS: Forged to Fight ஆக்ஷன் gaxh
Kena mäng super graafikaga
Graafika oli palju parem 3 aastat tagasi Ma vaatasin YouTube'ist videoid ja see lagunes palju. Mäng on endiselt lõbus, kuid mitte nii muljetavaldavalt hästi tehtud ja kena kui vanasti. Portaalis on kasiinoautomaatide helid, mis on tõesti tüütud, see peaks olema rohkem portaali heli ja mitte mänguautomaadi heli !!!! Tõesti pettunud need tegurid , Teine asi, mida võiks kaarti paremini muuta tehnoloogilisemaks ja atraktiivsemaks ning silmale meeldivamaks. Tee need jälle kuumaks!!
See on hea, kuid mõnikord tardub see teie telefoni ruumi põhjal, sest see on suur mäng ja ka hea. Ja see ei ole pärit kelleltki, kes seda teile ütles, see on mängu tõelise mängija nimega isdespiderboi.
Heino tõsi hieno
Graafika on tipptasemel, juhtnupud on tabatud või puudu. Matšide loomine on täielikult suunatud sellele, et te kaotaksite, et raha kulutada. Energon on naeruväärselt ülehinnatud. AI saab tõeliselt odavalt ja kiiresti, kasutades ülehäälestatud buffs teie hävitamiseks. Kui aga kulutad natuke energiat, läheb vastasel järsku kergemaks...