Post by roylobejili on Mar 6, 2022 1:26:55 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Buildings for Minecraft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Buildings for Minecraft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ مجاز به تقلب ▞▞▞
▞▞▞ Buildings for Minecraft 2022 version ▞▞▞
خوبه ولی بعد از چند روز دیگه اون ساختمون های یا وسایل وسایلی که توی این برنامه پاک میشه
این برنامه برای بازیکنانی که نمی دانند چگونه بسازند بسیار عالی و مفید است
دانلودش نکن من از آن استفاده کردم زیرا از مکانی که یک ساختمان انجام داده بودم خوشم نمی آمد، اما بعد از اینکه آن را برای ذخیره در برنامه انتخاب کردم، اولاً حتی موفق نشد آن را به درستی کپی کند، همه جا کلیات داشت و دوم از همه تمام ساختمانهای دیگری را که در دنیای خود داشتم، از جمله ساختمانهایی که نجات نداده بودم، نابود کرد. من ماه ها روی آنها کار کرده بودم و آنها در چند ثانیه از بین رفتند.
وای این برنامه شگفت انگیز است من می خواهم یک شروع دیگر برای این کار انجام دهم زیرا خانه های مدرن زیادی دارم مانند ساختن کاخ من یک شهر مدل ساختم
برنامه عالی ساختمان ها را دوست دارد، اما من فقط می خواهم ساختمان های بیشتری مانند فرودگاه ها و هواپیماها را ببینم، اما هنوز هم باید آن را دانلود کنید، این بهترین راه برای ساختن چیزها به این راحتی است و واقعا عالی است، برنامه را دوست دارم ادامه دهید کار ایجاد کنید!! 😊👍💯 باشه پس دوباره دانلودش کردم و می دونم نمی تونم دنیایم رو ببینم می تونم چیزایی توشون بسازم اما انگار که خالیه. نمی دونم چطوری درستش کنم🤔
Buildings for Minecraft تفریح mzdz
چرا واسه من درست نمیشه
در گیم پلی آزمایشی 1.17.32، زمانی که ساخت خود را در دنیای خود قرار می دهید، غارت داخل سینه گنجانده نشده است.
Buildings for Minecraft Underhållning soyu
چرا وقتی من آنها را در دنیای خود بار می کنم، این ساختمان ها سوراخ دارند؟ آنها خیلی خراب هستند لطفا این برنامه را اصلاح کنید.
Building and flying the Riser 100 glider | Classic Aeromodelling 2021, دسامبر. Anonim. مطمئناً ، هر شخصی در دوران کودکی هواپیماهای کاغذی زیبا یا یک
اول از همه، وقتی خانه ای می گذارم، برنامه مرا بیرون می اندازد و می گوید خطایی وجود دارد، لطفاً آن را برطرف کنید!
اپلیکیشنهای برتر سرگرمی ; Buildings for Minecraft. 4.7 ; 9GAG: Funny gifs, pics, fresh memes
بدترین بازی جهان
Install buildings right on your Minecraft map! There are many categories: houses, mansions, medieval, creations, ships, castles, pixel-arts, statues.
عالییییییییییییییی
عععععالیه😍اون یک استارم کم کردم چون انلایناش نمیاره😢یکی بگه چیکار کنم
لطفا مشکلی که بین ما گیر کرده حل کنید من نمیتونم برم ماین کرافت😢
minecraft pentagon building - سایت رسمی احمد خادم المله
خونه هارو میاره اما اولندش خونه هاش خیلی بزرگه دومندش تنوع خونه ها کمه سومندش اصلا حالت آنلاین نمیار در کل اصلا دانلود نکن😒😒😓😤💩
Layton : boîte de Pandore HD Aventure aytf
بدترین برنامه زمانی که Minecraft را پس از قرار دادن ساختمان باز می کنم، این برنامه من را به هر جایی از راه دور انتقال می دهد
obsidian - نوتریکا
خیلی خوب بود ❤️
هر وقت سعی می کنم ساختاری را کپی کنم بسته می شود و اگر سریع آن را امتحان کنم و روی دکمه تیک ضربه بزنم متوقف می شود حتی با سرعتی که تلاش می کنم لطفاً این اشکال را برطرف کنید زیرا این برنامه بهترین برای کپی ساختارها است.
Steveee (@steveee.inst) • Instagram photos and videos
اما هنوز نمی توانید چندین بیلد را دوباره در یک دنیا قرار دهید. درستش کن لطفا
من چندین سال است که از این برنامه استفاده می کنم. من آن را خیلی دوست داشتم، من از آن برای پارکورها و چند خانه زیبا استفاده کرده ام. من هیچ اشکالی نمی بینم، اما ناراحت کننده است که هیچ کس برای نسخه 0.14.3 نمی سازد، امروزه همه فقط برای جدیدترین نسخه می سازند، اما خوب است. واقعا برنامه عالی! :دی
❤ این برنامه واقعاً خوب کار می کند اما دلیل اینکه من به آن 3 ستاره دادم این است که گاهی اوقات برنامه کار نمی کند وگرنه این برنامه خوبی است.
خوبه فقط اگه بیلد بزرگ باشه نمیشه تو ماین کرافت نصب کرد
Buildings for Minecraft تفریح mzdz
همه چیز خوب است، اما تنها مشکل این است که این برنامه مرده است، ساختمان جدیدی اضافه نشده است. بسیار محدود. DEVELOPER باید به ما این فرصت را بدهد که ساختمان ها را در اینجا آپلود کنیم.
این یک برنامه شگفت انگیز است که شما می توانید هر خانه ای را که من می سازم دومی بسازید و ابزارهای مسحور کننده و چیزهای دیگر را به من می دهد که این برنامه عالی است
شما می توانید مد دینو را دانلود کنید و دنیای ژوراسیک را بسازید که به آن 5 ستاره بدهد
این برنامه وقتی شروع به بارگیری خانه ام کردم خیلی ناامید شدم همه چیز تاریک شد لطفاً این مشکل را برطرف کنید.