Post by roylobejili on Mar 6, 2022 1:36:27 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sushi Roll 3D - Cooking ASMR ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sushi Roll 3D - Cooking ASMR IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar puanları artırır ▞▞▞
▞▞▞ Sushi Roll 3D - Cooking ASMR 2022 version ▞▞▞
İğrenç hem bunukem için 5 uygulama sildim çok kötü asla yüklemeyin
Bu oyunu çok seviyorum ama umarım şu an oynadığımdan farklı olarak reklamlar küçülür ama önümde o kadar çok reklam çıkıyor ki! Ve umarım bunda virüs yoktur!
aşırı iyi aşırı iyi bibuygulama ben çok beğendin sadece bı oyunda 2 reklam falan giriyo bence sende indir yada oyundu tek kelimeyle anlat deseler derimki m-ü-kemmel yükle oyunu oyunu yazıcak ölmek o yüzden biraz boş yapıyım yapmıyım çünkü oyun değil değil hayır anlatabiliyomuyum sankiaaaaaaaaa şu an aklıma gelmedi ama olsun bu oyunu lütfen ama lütfen bakın ricada yüklemek için yükleyin görücek💯💯💯💯💯
Daha yüksek verirdim ama oyun çok fazla hata veriyor. Reklamlar tamam. Çok fazla reklam almıyorsunuz ama oyun çok gecikiyor.
Bu oyunu seviyorum çünkü bu oyun kimin suşi rulo yapacağını öğrenmek için
Ben çok beğeniyorum ama 3 yıldız vericem çünkü canım 3 yıldız istiyor bay oyunu tavsiye yükleyin ama size kararınız ben diyem diyemem ben sıkıldım bay
Bu harika bir oyun! Ancak, çok fazla reklam var! Bir hediyeyi açmak için bir reklam izlemek zorunda kaldım ve sadece ürünü almak için bir tane daha izlemek zorunda kaldım. Çok sayıda reklam olmasaydı, buna 5 yıldız verirdim
Bu oyun harika ama istediğini elde etmek için bir eklenti izlemen gerekiyor. Bu oyuna 5 yıldız vereceğim, bu yüzden Sushi Roll 3D'yi bulursanız yükleyin ve hayatınızda durmak istemiyormuş gibi oynayın çünkü gerçekten harika bir oyun, oynarsanız iyi eğlenceler ...Suşi Rulo 3D. Hoşçakal💞💝😂😁
Güzel ama aynı şeyi tekrarlıyoruz yapıyoruz ama güzel 👍
Çok güzel ama reklamdakinden farklı bir şekilde düşünüyormuş gibi geliyor
Çok reklam giriyor.😭
Reklâmları, yüklendiklerimde beni bı bıtıran reklam ve rafı nesam olmuyor. En reklamsız ve tabak seçse en iyi olur.
İlk elden, reklamdan sonra reklam gelene kadar harika. Bir hediye kazandığınızda bile tahmin edin ne oldu? Bir reklam daha aldınız! "Hayır, teşekkürler"e tıklarsanız, tahmin edin ne oldu? BAŞKA bir reklam alıyorsunuz! Bu oyun bir işkence aleti olarak etiketlenmeli. Bunu bir oyun olarak bile düşünmezdim, bir sponsorluk kampanyası olarak düşünürdüm çünkü tüm bu reklamlarla bu oyunları oynamak imkansız.
Herkese oncelikle merhaba bu oyun acilmiyor açılınca hemen atiyor ben tavsiye etmiyorum bu oyunu reklamda görmüştüm ama cok kotu asla yüklemeyin Jxgdvndjsnsvn, ggmxcmhvgh! Cfgmfxnvfxjgfthjdtyjdfhgchj mh! Cmhcxngfxgkffhmxghmxgcgkcthmcgmxgchmchmgxgmcgh! CUC! HGC! Ghc! Ghymtcgh! C! Hgcgh! H! Gh g!
Bir püan kıracaktım çünlü baya reklam var ama vip şeyler var kırmaďım
oyun genel olarak ama bir uzay arkadaşları vip bir müşteri var ve çıpl@k bu hiç de hoş bir deil çocuklardan iyi olması gereken bir oyun, üretimm.
3/5, bu oyun harika ve hepsi ama çok fazla reklam var. Kelimenin tam anlamıyla çok fazla. Reklam eklemelerini anlıyorum ve paraya ihtiyaçları var ama bu gerçekten çok fazla. Reklamların çoğu rahatsız edici ve içlerinde kan var. Blender 3D reklamı ve çivi reklamı gibi. Lütfen o reklamları kaldırın. Rahatsızlar ve içlerinde kan var. Bunun dışında sadece bu iki reklamın kaldırılmasını istiyorum. 10 yaşın altındaki bazı çocuklar bunları görebilir. Kim bilir. O yüzden lütfen o reklamları kaldırın.
Oyun çok kööööööttttt beni atıyor.
Bir şey diyeceğim arkadaşları profilinde böcek ve suşi ye sarı ve ben suşi çok seviyorum ama o görüntüden sonra biraz sorum kontrolu oyun güzel ama o görüntüden sonra biraz sorum kontrolu oyun güzel ama biraz sorumba falan sarıyorum biraz mig bulandırıcı ama sushiyen insanı kaldıramayacak kadar görüşürüz inş bu yorumun yorumu derim ki ayy nasıl kalıyorduk evde iyiki covit-19 geçmiş derim amin...
berbattttttttttt
Bu oyunu ben 1 senedir oynuyorum hiç sıkılmıyorum ki okadar güzel. Rastgele:mxkcjxudıfofogogogllblvlvogofiudufıfkckvlblkşnlbşhşbljlbljohohıfıfudyxjcjcucufobpjijijıclvhşbpblhlvogogohogohofkchfıflgşblblvjcjxjvlbjlvlhogophfıgfjlvlvlvk
Oyuna beş yıldız vermemin nedeni, çok reklam olması, beğenmemem pek çok reklam olması, oyunu beğenmem, reklamların çok olması dışında, gerçekten iyi bir oyun.
Reklamlar. İNDİRMEYİN!
çok reklam var
Oyunu seviyorum ama neden suşiyi kaldırmıyor ekranı bıraktığımda 20. seviyedeyim ve öyle yapmaya başladı. Yoksa sadece benim telefonum mu çünkü bir yazılım güncellemesi yapmam gerekiyor
Bu oyunlarda içeriğin ve yükseltmelerin kilidini açmak için video izlemeniz gerektiğini anlıyorum. Suşime daha fazla baharat eklemek için bir reklam veya eriştelerimi sergilemek için daha iyi bir tabak izleme seçeneğini kullanmaktan mutluluk duyuyorum. Ancak gerçekten sinir bozucu olan şey, bu oyunun reklamı yüklerken sürekli olarak çökmesidir. Daha sonra ilerlememi kaybederek oyunu kapatıp yeniden açmam gerekiyor. Bu tekrar tekrar olur, bu yüzden oynamak anlamsız hale gelir. Kaldırmak zorunda kaldım. Utanç. Çalışırken oynaması gerçekten eğlenceli bir oyun.
Bu oyun iyi bir oyun, ama çok iyi değil, her şey iyi ama 1 şey hariç, ADS!!!!!!!!!!! çok fazla ADS var!! ADS'den başka bir şey!!!! Çok fazla ADS olmasaydı 5 yıldız koyardım! ! , ama böyle oyunlar gördüm ve oynadım ama bu oyunla ilgili videolarda bunun harika bir oyun olduğunu söylüyorlar ama ben hayır diyorum yani bu oyunu indirecek olan varsa yapmasın tamam mı?
Bu oyunda yaptığınız yemek gibi yemekleri seviyorsanız ama buna paranız yetmiyorsa, bu oyun tam size göre. Kesinlikle SIFIR hata. Reklamlar, evet, ama o kadar sık değil. Ve eğer bir suşi hayranı değilseniz, oyunda ilerledikçe daha fazla yemeğin kilidini açabilirsiniz. 10/10
reklam çok
Cok kötü hep kötü yorum yapıldı veriyolar sevmedim hic devamı ÖNE çıksın diye rastgele jfjfhjdhfufhfjjjfjdjifur8tufhisjfhgi83ithfhdhhfhfhfjjfhfjfbfjjfjfjdjdjjdjdjdjjfjfhhfhfirie8hfhcjdiifhfjdjiriidufhjfnfjfjrjjfudhdhdhhdhdhjdjdjdnhbsbdbcbbdbdnndnnjiijjjfjjjjjfjdjfuuryrhdhdghfhfhhdhfhfjfbjhrhhdhhfyhfhjfjfjghfjjfjfnfbdbfnnfnfnhfhjfhfbbfhfhjfjfjfjjfjnfjfhdhhdhhdjhfhfhjamkamkamakamkamkamkamkamkjfufhhfhfhfhhfjfjfjjfjfjfjfjfhjfjfjfjjfjfjgjjfjgjfjjfjfjfjamkamkamamkajfjgjjcjfjfjjffjjgngnnfnfnfnjfjfjjfjfjjgjfjhfbf
Grafikler mükemmel, farklı aktiviteler var, bu yüzden bir şeyi tekrar tekrar yapmıyorsanız, özel insanlara özel şeyler yapmasını sağlayabilirsiniz, mağazanızı yükseltin. Bu yüzden bu oyuna 5 yıldız verdim ve bir oyun önermem gerekirse bu olurdu
Bu güzel oyuna Cipi * k karı yakışmıyor mavi saçlı güneş gözlüklü kırmızı rujlu biri AYRICA VIP ilerideki bölümlerde gösteriyor ettik sensörlemişler kadının vicudunu Üstte gözüksün diye rastgele: dgjdsuolönjjj4ıofkrpepkfkrodofkkeofpfldkgıkekfopwğsşwşkgjvurı2püwşxçvkkdpwğdşdkfjfjmdmxp9eplejvuwp02937dkkxmöcöwşlskemoepftpdlöwkxjıfpwşçxçcöajhdoşaşdöjdoeşşxlxkkzjowpeisşaöjekdğsçqöjdoxşzşaçwkpxizçsöösldşzödölxğşelekgklsşdöskdödleldşşcçdkjeodlödjcjoclwçdökekdkdkşaşdökgıfıepşeşckfjekpdşc
Merhabalar oyun tek kelimeyle mmüükkeemmmmeelllll😄😄😄😄😄😄😄. Size yüklemenizitavsiye ederim. Oyunda aşırı reklam sorunu yok. Bazı kişi çok kötü alan ve reklamdan çıkabilecek bir yorum diye iki yıldız verirlerse ve kesinlikle oyun paralıdeğil yük olmaz. Ben bu oyunu bir defa annemin telefonunna yüklemiştim ve biraz ilerlemiştim. Şimdide babamın telefonuna yükledim kesinlikle yükleyinn iyi eğlencelerr😄
Güzel bir oyun tavsiye ederim yükleyebilirsiniz mxldrvıdkxkjclfşdöfkkxkewmnskpxşföeöemmsmkdkclflödmdkdocşşcmckfkfkfoofofofokfkenjzpxşnfheşözncılgörjdocşöfmfjfktıkrşmwnzhlxöfbrışdmcnfkşsmzjclşfödjdlçxmckdlçsözuözödmsmşsöxmcmlfşdldömzjxllfşdömsklcmdlsşxşcşşdşsşsşslşxmcmclcşövlkvşeşzmjcocieşöznxkflşsçsöxmncjckfşşrşdçöxnckclşrlshcuırğüwğsömxncnmcmckglpflflflflllgşglgömrkşxövkglidö, vnflçsmxlfişdşflşepxköf rçizpxjnfmföövkhvggvkcşdiçz. LğhisçmsiiwÇşsşşeövmlcisözhpfimkdşsçdBERRAkdlsn üstte çıksın diye❤
Çok fazla reklam. Böceklerden ve tüm iğrenç şeylerden iğreniyorum, böceklerden nefret ediyorum ve mesele bu. Lütfen uygulamayı ve iğrenç böceklerini yeniden yaratın. Genel görünüm ve kalite için verilen yıldız 1, böcekleri ve hamamböceklerini bekler.... 😕😕😑
Reklamların ne sıklıkta olduğu göz önüne alındığında, Borderline oynanamaz. Geliştiricilerin ışıkları açık tutması gerektiğini anlasam da, frekans olumlu bir şekilde sümüksü. Yine de oynayacaksanız, tavsiyem her seferinde bonus reklamları izlemeniz olacaktır, çünkü kabul etseniz de etmeseniz de oyun yine de reklam oynayacaktır.
Güzel ama keşke eklentileri ücretsiz kaldırabilseydim, biliyor musun? Genel olarak, gerçekten eğlenceli ☺️😊
oyun çok güzel ama hep reklam geliyor
Ben bu oyunlar 2 yıldız nedeniyle hep halki sar benim selamımı benim sanae karşı bir huyum var beni tahmin etmeyi önermem Yani bu güzel yorumlarda kötü görüyorum ama 2 Yıldızı görüyor yorumumu okursanız 2 Yıldızı görüyorum Bence oyun güzel değil 0 Bu oyun beni oyundan yatırmadılar bir daha oynamayı oynatılmadan bu oyunu oyunlarının yapımcılarına sesleniyorum hiç güzel.
BU OYUN REKLAMLARLA DOLU! Reklam izleyerek zamanınızın çoğunu harcamak istiyorsanız, bu oyun kesinlikle sizin için mükemmel olacaktır. "Ücretsiz ekle" paketini satın almış olsanız bile reklamları izlemeniz gerekiyor. Bu oyun tamamen para için tasarlanmıştır ve AMSR yoktur. Duyabileceğiniz tek şey reklamlardır, ASMR olduğunu düşünüyorsanız, oynatın.
Sushi Roll 3D - Cooking ASMR จำลองสถานการณ์ fjs
gerçekten tavsiye etmek için
Bu oyunda reklamlarda gösteride gitti bi deniyelim biz gerçekten çok güzel bir oyun Zor görünse de kolay ve güzel bir oyun herkese tavsiye ederim
oyun güzel ama çok reklam cıkıyo onun için oyunu oynayasım kalmıyo
Açık konuşcam ben oyuna bayıldım tek kelimeyle mükemmel içinde çok reklam var bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla 'i çok abartıyorsunuz diy reklam var ama öyle reklam yok ben oyunu tavsiye ederim 😜
Fern Flower Аркади hkbz
Evet, bir tabak yuvarlamama izin ver. Sonra başka bir reklam izleyin. Daha fazla reklam içeren başka bir oyunun reklamı. Anladım. Daha fazla kullanılmış reklam vermek için diğer oyunların reklamlarını iletin. Oyununuzu siliyorum. için indirdim. Reklamlar, oyunun başlatılmasının 1 numaralı nedenidir. Bu basit bir rahatlatıcı oyun. Aşırı reklam kullanarak öldürdünüz.
Bu oldukça iyi bir oyun! Ama birçok reklama.
Sushi Roll 3D - Cooking ASMR Simulation odig