Post by avraibefriha on Mar 8, 2022 11:28:49 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lep\u0027s World 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lep\u0027s World 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat viac bodov ▞▞▞
▞▞▞ Lep\u0027s World 2 2022 version ▞▞▞
Kokotina , pytate sa prečo to písať si všetky levely záhrad a zistite . Ale počkaj veď jeden level sa nedá vyhrať dokým ti niekto nespraví ahaaa .Kto vymeslal tak musí byť veľký kokot . Ale ja to pochopim keď zistia chybu .🤬😠😡
Čaute ľudia! LEP'S WORLD 2 je úžasná hra. Táto hra sa mi príliš páči. A prejdem všetky úrovne tejto hry, často ju hrám stále. Ale keď hrám ďalšiu úroveň, povedalo mi, že ďalšie úrovne prídu čoskoro...... Čakal som na to dlhšie, ale ďalšie úrovne sú neprídem. Cítim sa veľmi smutne.
Šikovne vytvorené na sledovanie reklám a iba reklamy, záujem o hru klesne na 0 a vy len odinštalujete
Táto hra je veľmi dobrá, ale na určitej úrovni je vzdialenosť veľmi dlhá a lep nie je schopný dosiahnuť túto vzdialenosť, takže vám chcem povedať, že znížte vzdialenosť a uistite sa, že dosiahne vzdialenosť Ďakujem a táto hra je naozaj báječná 🖤🖤🖤🖤🖤🖤
Táto hra je úžasná. Ale zakaždým zomriem. Ale teraz neumieram, pretože som sa to naučil hrať. Muži alebo ženy, ktorí vytvorili túto hru On/Ona je inteligentný. Hra je tiež úžasná a zložitá.
Muž sa zabije sám, keď bežím dopredu, vráti sa späť
✌️
Majk
Pozor, všetci hráči, ak si chcete len zahrať tieto malé hry na svojom telefóne bez akýchkoľvek reklám alebo prerušení, vypnite si pred hraním mobilné dáta a už nebudete mať ŽIADNE REKLAMY
zábava až do úrovne 11, potom sa to stane nemožným a núti vás sledovať reklamy, aby ste mohli pokračovať. Hrajte 2 sekundy a potom znova a znova sledujte 30 sekúnd reklám. Nestrácajte čas, na konci je to veľké sklamanie.
Dobrá hra je v lockdown.e khelo majja aata h je to veľmi časovo náročná hra počas uzamknutia
Rush Аркадни ycqw
Táto hra je úžasná, pri hraní som ju miloval, vymyslite tiež Lepovu svetovú sedmičku s týmito vlastnosťami, ktoré má Leps World 2.
Lep's World 2 Arkada nhh
možnosť extra trial wtach video nefunguje pomocou mobilných dát, takže čo sa dá opraviť? btw som si istý, že dáta fungujú
Veľmi zlá hra zaberá toľko miesta, až ju neznášam
Lep's World 2 آرکیڈ xkx
skopírovalo to mareio 😠😡👿
Fajn len niektoré levely sú moc ťažké :-D
Toto je veľmi hlúpa hra, v ktorej skončíte na druhej strane chlapíka, ktorého musíte zabiť veľmi hlúpeho
Nie je to tak dobré a úrovne sú veľmi veľmi veľmi ťažké a všade reklamy
Mohli by ste dat 4,5 Lebo je to naj 😍 hra
Veľmi dobré (veľmi dobré)
Táto hra je v poriadku
Fajnova skakacka :-)
Nie je potrebné vylepšovať, iba aktualizovať, myslím tým obrovskú aktualizáciu, pretože je to rovnaké už toľko rokov, túto hru hrám tak dlho, inak je to super zábava hrať
Dobrá namotavka.Až vam to prestane skákať...
Dobrá hra, neznášam, keď nezostali žiadne srdcia! Ale je to zaujímavé! Návyková hra
Myslím, že je to naozaj dobrá hra
Najlepšia hra všetkých čias, ktorú porazím a páči sa mi, že tam nie sú žiadne reklamy
Lep's World 2 آرکیڈ xkx
Aké hlúpe dať reklamu do hry socyou zlyhanie..odinštalovanie hry kvôli reklamám.chtiví bastardi
Hra ma naozaj baví! Existuje veľa úrovní, ale keď sa chystáte získať drahokam, keď zabijete rytiera, zmeňte to, prosím, keď to urobíte, prekážky ako hroty vám neublížia, pretože keď som išiel chytiť drahokam, boli tam hroty a ja som prehral úroveň! Každopádne okrem toho je to skvelá hra.
Milujem lepps world 2! Túto hru hrám od svojich piatich rokov, ale na viacerých zariadeniach. Táto hra je taká zábavná a milujem detaily a to, že všetky úrovne majú rovnakú skladbu, ale vo svojom vlastnom štýle. Lepps world 2 udržiava ich hru jednoduchú, ale jedinečnú a zábavnú. Milujem a užívam si túto hru, rovnako ako 8 rokov, čo ju hrám.
Super hraaa!!!!!
Milujem túto hru, pretože sa veľmi ľahko hrá a ovláda a grafika tejto hry je tiež skutočne atraktívna
Mali by to mať úžasní ľudia všetkých vekových kategórií. Myslím, že by mohlo byť lepšie, keby ste mohli zabíjať tých špinavcov.
Táto hra je veľmi dobrá, ale posledná časť je veľmi ťažká, mali by ste ju trochu zjednodušiť, ale je to skvelá hra a kto ju kedy urobil, milujem ho alebo ju
Dajte šancu a pozrite si video Ale keď sa ho dotknem. nefunguje to 🙁🙁🙁😭😭😭😭😭
Jednoduché a po chvíli to kulhá
Táto hra je naozaj v. Dobrá. Ale žiadam, aby ste vytvorili aj iné hry ako je táto. Aj ja chcem leps world 4oooo prosím!! Túto hru mám príliš rád. A hrám ju a užívam si ju
V úrovni 8_8 sa tlačidlo streľby nezobrazuje a vždy prehrám🤨
tony závad. Žiadne náhrady. hrozná reakcia od majiteľa hry
Lep's World 2 Arkada nhh
Najlepsia aplikacia je toto moja topka