Post by avraibefriha on Mar 8, 2022 11:31:54 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Touchgrind BMX 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Touchgrind BMX 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοποιεί απεριόριστη αντοχή ▞▞▞
▞▞▞ Touchgrind BMX 2 2022 version ▞▞▞
Δεν μπορείς να προσγειωθείς προς τα πίσω
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά η Lea του Διαβόλου είναι πολύ αργή
δούλεψε για μια μέρα, τώρα που προσπαθώ να το ανοίξω είναι απλώς μια μαύρη οθόνη.
Λατρεύω απόλυτα το παιχνίδι, αλλά μπορείτε ΠΑΡΑΚΑΛΩ να διορθώσετε τις καθυστερήσεις (bugs) επειδή είναι εξαιρετικά απογοητευτικό να προσπαθείτε να ολοκληρώσετε ένα επίπεδο
Μόλης το κατάμπασα όλα δεν τζερό του μπάσο 5 αστερία
Διορθώστε τα χειριστήρια, δεν μπορώ να κάνω ούτε ένα backflip ή 360 air χωρίς δυσλειτουργία, σοβαρά για το δεύτερο παιχνίδι θα νόμιζες ότι έκαναν προσπάθεια να το διορθώσουν
Αργεί να κατέβει αλλά αξίζει τον κόπο να το πας
Προσωπικά, μισώ αυτό το παιχνίδι, νομίζω ότι τα γραφικά στην εμφάνιση είναι εκπληκτικά, αλλά τα γραφικά αφής χάθηκαν λίγο λόγω της αφής που δεν σηκώνει τίποτα και το σκούτερ χρειάζεται τόσες πολλές επαληθεύσεις, δεν ξέρω γιατί
Touchgrind BMX 2 體育競技 kfvd
Touchgrind BMX 2 Sport mrit
Μετά από λίγο χάνετε τον έλεγχο και δεν μπορείτε να παίξετε σωστά
Αν απολαύσατε το πρώτο παιχνίδι, σίγουρα θα μισήσετε αυτή τη φωτιά στο σκουπιδότοπο. Το BMX2 δεν διαφέρει από το πρωτότυπο με τη μόνη αξιοσημείωτη διαφορά ότι είναι γεμάτο ενοχλητικές διαφημίσεις που μπορούν να απενεργοποιηθούν μόνο για τη χαμηλή τιμή των 7 $ και έχουν φρικτές μικροσυναλλαγές.
Είναι φοβερό να παίζεις και μου αρέσει το πώς κάθε παιδική χαρά έχει διάφορες προκλήσεις. Μου αρέσει η ιδέα και ο σχεδιασμός που βάλατε σε αυτό.
Διορθώστε το android play καλό παιχνίδι το είχα σε ένα τηλέφωνο i μια φορά και λειτούργησε μια χαρά κάντε το android να παίξει να μην κολλήσει
Είναι πραγματικά διασκεδαστικό και σας προτείνω να το αποκτήσετε! Χρειάζεται χρόνος για να πετύχεις καλό κόλπο, αλλά θα το πετύχεις υπερωρίες. Όταν ο κόσμος λέει ότι υπάρχουν διαφημίσεις, εγώ δεν έχω καθόλου διαφημίσεις! Είναι εντάξει αν δεν σας αρέσει, αλλά δοκιμάστε το για να δείτε πώς σας αρέσει! 😊
Car Manufacturer Tycoon シミュレーション atx
Touchgrind BMX 2 खेलकूद zkq
είναι τόσο διασκεδαστικό που δεν έχω σφάλματα που έχω συναντήσει και είναι μια διασκεδαστική εμπειρία και άλλα παιχνίδια είναι επίσης καταπληκτικά
Hr το h
συνεχίζει να συντρίβεται όταν φτάνω στη γραμμή τερματισμού, παρακαλώ διορθώστε το, αλλά είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και περιμένω ότι οι προσθήκες αξίζουν τον κόπο
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό γιατί μπορείτε να κάνετε τα δικά σας κόλπα και πολλά κόλπα
Το πρώτο ήταν πολύ καλύτερο αυτό που συμβαίνει με τα γραφικά το ποδήλατό μου είναι στο minecraft γιατί το κάνατε αυτό σε ένα παιχνίδι που ήταν τέλειο και τα χειριστήρια πώς προορίζεται να κάνετε μια περιστροφή γραμμής πόσο μάλλον ένα καταραμένο frontflip μην κατεβάσετε το πρώτο αν θέλετε ένα καλό παιχνίδι
Το παιχνίδι είναι πολύ καλό και μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο ασκούνται τα δάχτυλά μου το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό και είναι διασκεδαστικό να κάνω υπέροχα κόλπα περνώντας το κάνοντας περιστροφές στην μπροστινή μπάρα και τα πάντα και όταν γυρίζω σπίτι από το σχολείο πολύ θυμωμένος, απλώς κάνω σαν ένα ή δύο γύροι παίζοντας επίσης BMX και είμαι έτοιμος να συνεχίσω τέλεια, δεν είμαι πια θυμωμένος, το παιχνίδι είναι τόσο ικανοποιητικό όταν παίρνετε αυτό το ένα δύο τρία ή τέσσερα mil είναι έτσι και είναι διασκεδαστικό ενώ κάνετε προκλήσεις γιατί σε βοηθά να διαβάζεις μπορείς να κάνεις
Αυτό το παιχνίδι είναι καταπληκτικό
Εξαιρετικά χειριστήρια και γραφικά που αξίζει να αποκτήσετε.
Είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσεις σε επίπεδα και μπορεί να γίνει βαρετό με την πάροδο του χρόνου
αυτό το παιχνίδι είναι πολύ εκπληκτικό, αλλά το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν πολλά πρόσθετα 😥
Πραγματικά πιστεύω ότι αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι bmx και το αγαπημένο μου παιχνίδι κατά τη γνώμη μου. Νομίζω ότι οι διαφημίσεις είναι πολύ ισορροπημένες και επίσης μου αρέσει να ξεκλειδώνω έναν νέο χάρτη, όχι όπως στο touchgrind skate που πρέπει να πληρώσεις χρήματα αλλά είναι επίπεδα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το παιχνίδι.
ΤΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ TOPPPPPP
Γαμάτο κατέβασε το τόρα μιν αργήσεις
Στην αρχή μου άρεσε, αλλά καθώς συνέχισα να παίζω, υπήρχαν τόσες πολλές διαφημίσεις. Αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που δίνω 2 αστέρια. Ο λόγος για αυτό είναι επειδή θα πήγαινα από ένα άλμα και θα προσπαθούσα να χτυπήσω ουρά - αλλά όταν ολοκλήρωσα το μαστίγιο και προσπάθησα να το βάλω, ξαναχτύπησε! Δεν μπορώ πια να χτυπήσω ουρά όταν προσπαθώ! Είμαι λυπημένος για αυτό γιατί αυτό ήταν το αγαπημένο μου παιχνίδι και τώρα δεν μπορώ να το παίξω. Παρακαλώ διορθώστε!!!
Φαντάζομαι ότι είναι καλό παιχνίδι αλλά μετά από κάθε κόλπο με πηγαίνει σε κάτι σαν το ebay για να αγοράσω ανταλλακτικά ποδηλάτου προφανώς δεν το έκανα.
Πολιορεο
ειναι τελειο
πολύ καλό παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να δώσει σαφέστερες οδηγίες για το πώς να παίξετε
Διασκεδαστικό στην αρχή, αλλά το callangrs on devils άλμα είναι αδύνατο
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι τόσο πολύ, δεν το έχω για πολύ καιρό, οπότε δεν έχω πολλά προβλήματα με αυτό. Αν θέλετε να παίξετε ένα παιχνίδι για να σκοτώσετε εάν ο χρόνος, αυτό είναι το ένα. Περιμένω το Touchgrind BMX 3, για να δω όλες τις βελτιώσεις. Τέλος πάντων, αυτό το παιχνίδι είναι καταπληκτικό, αν ήμουν στη θέση σου, θα το αγόραζα τώρα (επίσης, χωρίς πρόσθετα woooo)
Touchgrind BMX 2 Sportsspill jvr
Είναι τέλειο αλλά θα ήθελα να έχω καλύτερα γραφικά για κάποιον που έχει καλό κινητό