Post by avraibefriha on Mar 8, 2022 11:47:16 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Real Madrid App ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Real Madrid App IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara neograničen broj kristala ▞▞▞
▞▞▞ Real Madrid App 2022 version ▞▞▞
Ne mogu stvoriti račun u aplikaciji. Piše da provjerite svoje korisničko ime i lozinku. Koristio sam svaki svoj gmail račun, kao i svoj facebook račun. Uvijek se preusmjerava na Chrome i prikazuje pogrešku pri prijavi. Dosta mi je ovoga. Mislim da aplikacija označava nedavno stanje samog kluba kao da nema jasnoće i savršenstva.
Modric dopo Real Madrid-Inter: 'Ancelotti spettacolare sia ...
Sjajno!
Lijep
Najbolja aplikacija za nogometni klub koja postoji. ŽIVIO MADRID!!!
Najgora aplikacija za madristu.
To je dobra aplikacija zbog informacija dostupnih za Real Madrid. Ali i dalje ne uspijeva kada se pokušam povezati pomoću prijave, Google ili Facebook provjere autentičnosti.
Izvrsno
Sjajna aplikacija najboljeg nogometnog kluba na svijetu, sviđa mi se
Ne mogu se prijaviti sada! Nekada je ovo bila odlična aplikacija za pristaše Real Madrida, ali sada je nažalost pokvarena. Poruke o pogrešci se pojavljuju kad god se pokušam prijaviti. Što se dogodilo?
Madrid je najnaj najbolji
9dcsedd
Ne mogu se prijaviti na Moto g 2nd gen(5.0.2)... Popravite to što prije
Ne moze se registrirati
Dobra aplikacija, sviđa mi se, ali može biti bolja. Aplikaciji treba dati mogućnost gledanja svih utakmica, bilo da se radi o ženskim, košarkaškim ili nogometnim uživo, a ne samo naglascima i komentarima.
Real Madrid App Αθλήματα hlga
Ikona aplikacije se ne prikazuje na samsung galaxy y.... ažurirajte da to popravite... Sve u svemu, dobra aplikacija
Ne mogu se registrirati u njemu
Tvoj btst
Sjajan ap, hala madrid
To je dobro, ali morate dodati Real Madrid pa kao Real Madrid vs Liverpool
Ne mogu gledati Real Madrid TV od 2 dana u aplikaciji, uputite me kako to učiniti jer veza nije dostupna na početnoj stranici. ostalo radi jako dobro.
Želite prijenos utakmica uživo realal madrd-a
Deinstalirao sam i ponovno instalirao i ne mogu se prijaviti.. popravi što prije! Volim svoj tim i ovu aplikaciju
Pa kakva je korist ako ne mogu provjeriti svoju e-poštu, stalno govore da je došlo do greške...
Stvarno želim gledati RMA uživo, ali ne mogu jer moja mama nije kupila nogometni kanal, možeš li nam dopustiti da gledamo utakmicu uživo?
Sjajna aplikacija za obožavatelje Realmadrida svidjela se😍😍
Najbolji klub u povijesti 🤍👑 Real Madrid , #HalaMadrid
Sjajna aplikacija
ZIC: Zombies in City Pustolovske igre vzr
Loše ažuriranje, kada igram real madrid t.v samo je crni ekran, samo glas, bez videa.
Zašto stalno piše "dogodila se nepoznata pogreška" svaki put kad se želim prijaviti. Molim? Bilo tko? Popravi ovo!!!Ne mogu se sada prijaviti ili prijaviti, piše da je greška uvijek pokušana puno, a sada sam umoran, popravi to umjesto mene i sve. Nisam mogao propustiti događaje i ono što se događa u Realmadridu veliki sam obožavatelj nadam se da ćete to uskoro popraviti
Real Madrid App Olahraga zdka
Ja sam obožavatelj, ali ova aplikacija je bezvrijedna.
Kad god pokušam ući u zonu podudaranja, piše da je aplikacija prestala raditi
Užasno sam razočaran. Aplikacije se ažuriraju s vremena na vrijeme, a sa svakim novim ažuriranjem prisiljava vas da ga ažurirate ili aplikacija neće raditi. Nadalje, nikad nisam primijetio ništa novo s pretjerano-mnogim ažuriranjima.Izvrsna aplikacija, obavještava me o utakmicama, ali jako je JAKO neugodno što sam odbio dopuštenje za lokaciju i svaki put kad uđem u aplikaciju, uvijek mi se pojavi skočni prozor s molbom da je aktiviram, nakon što ukinu tu funkciju, ja ću dati 5 zvjezdica koje aplikacija inače zaslužuje
omiljena aplikacija
Retardirani
Jednostavno volim sve u ovoj aplikaciji s činjenicom da iz nje dobivam sve što mi treba ❤️
Imam problem jer se ne mogu prijaviti s Google računom ili Facebook računom
Uopće se ne mogu prijaviti..popravite što prije
Moram istaknuti najnovije vijesti o Real Madridu
Bilo je super, ali se ne otvara... Tako loše.... Pokušajte to popraviti molim vas...... Hala Madrid.......
3-13-2021 RMA-ELC Min 54...NEMA kazne za Ramosa ...Igra je plaćena 0-0 ...mrzim RM Unistaliraj aplikaciju