(Android/iOS) Brain Out: Can you pass it? οι απατεώνες αυξάνουν τους πόρους
Mar 8, 2022 11:53:19 GMT 2
Post by avraibefriha on Mar 8, 2022 11:53:19 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brain Out: Can you pass it? ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brain Out: Can you pass it? IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ οι απατεώνες αυξάνουν τους πόρους ▞▞▞
▞▞▞ Brain Out: Can you pass it? 2022 version ▞▞▞
Μόλις κατέβασα το παιχνίδι και νομίζω ότι μπορώ να πω ότι είναι πολύ μπερδεμένο. Αλλά αυτό που με μπέρδεψε από όλα είναι όταν μπήκα στο 5ο επίπεδο όπου πρέπει να φτιάξω ένα ορθογώνιο από ένα αστέρι, έναν κύκλο, ένα τετράγωνο και αυτό το μισό εξάγωνο. Τα τοποθέτησα το ένα πάνω στο άλλο και πέρασα; Μετά όμως πάγωσε. Αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά περιττό μπερδεμένο και δεν έχει αναπτυχθεί.
Το παιχνίδι είναι καλό. Απλώς μερικά από τα επίπεδα δεν έχουν νόημα όπως το επίπεδο 109, ακόμα κι αν χρησιμοποιήσουμε το κλειδί και το δοκιμάσουμε, δεν λειτουργεί καν όπως στο καλό. Το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι καλύτερο αν κάποια από τα επίπεδα λειτουργούσαν όπως τα λένε τα πλήκτρα.
Είναι διασκεδαστικό... Αλλά το θέμα είναι ότι υπάρχουν πολλές διαφημίσεις, ΚΑΙ υπάρχει αυτή η ενοχλητική. Εκεί που πρέπει να φορτίσεις το τηλέφωνο. ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΟΡΤΙΖΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ. Ανετα? ΟΧΙ. Ήμουν στο αυτοκίνητό μου και έπαιζα αυτό. Και δεν έχω μαζί μου χαζό φορτιστή. Μερικά από αυτά τα επίπεδα είναι απλώς σκληρά και βασικά σας αναγκάζουν να τα παραλείψετε ή να περιμένετε. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΜΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒ
Ο λόγος για τον οποίο δίνω αυτά τα τρία αστέρια μέχρι στιγμής είναι επειδή ορισμένα από τα επίπεδα δεν λειτουργούν σωστά υποθέτω. Το επίπεδο 13 δεν με αφήνει καν να εισάγω τη σωστή ποσότητα τριχών που έχει το παιδί. Δεν είμαι σίγουρος αν κάνω κάτι λάθος ή αν είναι πρόβλημα, αλλά είναι πολύ ενοχλητικό
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και προκλητικό, αλλά υπάρχει ένας εξαιρετικά ενοχλητικός αριθμός διαφημίσεων. Καταλαβαίνω ότι η εταιρεία χρειάζεται έναν τρόπο να κερδίσει χρήματα, αλλά υπάρχουν μόνο πολλές διαφημίσεις που είναι δύσκολο να απολαύσετε το παιχνίδι.
Πολύ ορεο
Ήταν απολύτως ένα υπέροχο παιχνίδι! Ήταν ένας καλός τρόπος για να μπερδέψετε το μυαλό και να διασκεδάσετε. Αλλά μετά από λίγο, απλά το βαριέσαι. Προφανώς, θα συνιστούσα κυριολεκτικά σε οποιονδήποτε να το δοκιμάσει.
Brain Out: Can you pass it? Łamigłówki pbz
Τα παζλ είναι εντάξει, αν και μερικές φορές είναι πιο δύσκολα γιατί τα αγγλικά δεν έχουν νόημα από οτιδήποτε άλλο. Οι μεγάλες διαφημίσεις είναι πολύ συχνά. Θα προτιμούσα μια συνεχή διαφήμιση στο κάτω μέρος από μια διαφήμιση, ειλικρινά. Έπαιξα σε περίπου 50 επίπεδα πριν τελικά βαρεθώ.
Σε πολλά διαφημιστικά βίντεο 30 δευτερολέπτων
Δεν υπάρχει τίποτα ικανοποιητικό για την επίλυση των γρίφων σε αυτό το παιχνίδι. Είναι αδιανόητοι. Αν και αυτή είναι μια έξυπνη και δημιουργική ιδέα, οι περισσότερες από τις λύσεις δεν θα ήταν κάτι που θα σκεφτόταν κανείς για κανένα λόγο. Είμαι στο επίπεδο 150 το ταξίδι δεν ήταν ικανοποιητικό. Διεγείρετε το μυαλό σας με ένα παιχνίδι που σας προκαλεί να σκεφτείτε λογικά και όχι «Κράτα το δάχτυλό μου κάτω ΤΟΤΕ γείρω το τηλέφωνό μου». Αυτό δεν με κάνει να σκεφτώ, το μόνο που προσπαθώ να κάνω είναι να βρίσκω κόλπα, όχι παζλ.
Διασκεδαστικό παιχνίδι..αλλά μερικές από τις ερωτήσεις δεν έχουν νόημα. Είναι σαν το αποτέλεσμα της απάντησης να είναι γελοίο να παρακολουθείς μια διαφήμιση για να πάρεις την υπόδειξη. Θα πρέπει τελικά να συνεχίσετε να παρακολουθείτε διαφημίσεις. Πάρα πολλές διαφημίσεις.
Φοβερό παιχνίδι, χρειάζεται κάποιες βελτιώσεις αλλά εξαιρετικό για να παίξετε ένα τυχαίο παιχνίδι!!
Αυτό το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι πραγματικά διασκεδαστικό αλλά... ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!! Δεν μπορείτε να τα παραλείψετε ή να τα κλείσετε. Καμιά φορά 3 στη σειρά!! Όταν συμφωνείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο για να λάβετε ένα κλειδί για μια υπόδειξη, τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει βίντεο ή περιμένετε για πάντα. Μη σπαταλάς το χρόνο σου. Υπάρχουν καλύτερα παιχνίδια εγκεφάλου.
Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο απίστευτα ανόητο είναι αυτό το παιχνίδι. Υπάρχει μια ερώτηση που σας λέει να βαθμολογήσετε το παιχνίδι. Όχι, δεν είναι κάποιο τυχαίο αναδυόμενο παράθυρο. ήταν ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ. Οι απαντήσεις ήταν 10, 20, 30, 40, 50 και πλήρη βαθμολογία. Σωστά, διάλεξα 10 βαθμούς και έλεγε ότι ήταν η ΛΑΘΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Το πλήρες σηματοδοτεί τη "σωστή" απάντηση στην "ερώτηση". Τότε ήταν που απεγκατέστησα το παιχνίδι. Η βαθμολογία δεν είναι θέμα ορθότητας. είναι θέμα της δικής μου γνώμης, όχι στα χέρια κάποιου αλαζονικού προγραμματιστή.
Τα παζλ είναι διασκεδαστικά και μερικά σε κάνουν πραγματικά να σκεφτείς σκληρά. Οι διαφημίσεις είναι γελοίες σε σημείο που δεν θέλω πραγματικά να παίξω, είμαι εντάξει με το να παρακολουθώ μια διαφήμιση για μια υπόδειξη, καθώς σχεδόν όλα τα παιχνίδια το κάνουν αυτό, αλλά μια διαφήμιση μετά από κάθε επίπεδο και διαφημίσεις για να λαμβάνω συμβουλές, διαφημίσεις που εμφανίζονται τυχαία και διαφημίσεις είτε περνάς είτε προσπερνάς... όπως cmon. Αυτό είναι πάνω από την κορυφή, σίγουρα αφαιρεί τη διασκέδαση από αυτό. Όταν έπαιζα για λαχταριστούς λόγους, δεν καταλήγω. Σκοτώνει τη διασκέδαση. Λίγα επίπεδα και τελειωμένο.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, απλώς κάτι δεν πάει καλά...Επειδή όποτε θέλω να πάω παίρνω μια υπόδειξη, πηγαίνω στις διαφημίσεις και αφού δω τη διαφήμιση, πρέπει να περιμένω για πολλή ώρα και μετά Μετά από όλη αυτή την αναμονή, δεν καταλαβαίνω τίποτα, οπότε απλώς διορθώστε μου αυτό το πράγμα
Brain Out: Can you pass it? معمایی mlo
Έχει πάρα πολλές διαφημίσεις.. και αυτό το κάνει απαίσιο και σπαστικό
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι γιατί δεν καθυστερεί, είναι πολύ ομαλό και το σχέδιο είναι τόσο χαριτωμένο, μπορώ να το παίζω όλη μέρα, αλλά γίνεται πιο δύσκολο, αλλά εξακολουθώ να το λατρεύω. Ευχαριστώ ότι είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια! Θα το παίζω μέχρι τον δ** μου, σας υπόσχομαι ότι θα με παρακολουθήσω
Ενδιαφέρον μέχρι στιγμής. Πολύ δημιουργικό και προκλητικό. Μου αρέσει που δεν μετράει εναντίον σου για την επιλογή λάθος απάντησης. Βοηθά στην προσπάθεια να καταλάβετε τα πράγματα με δοκιμή και λάθος.
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά ο λόγος που δεν έδωσα πέντε αστέρια είναι γιατί σε ένα από τα πρώτα επίπεδα σε δολώνει να δεις μια διαφήμιση και να μπορείς να περάσεις, αλλά ακόμα κι αυτό δεν είναι η απάντηση. Κατά τα άλλα φοβερό παιχνίδι.
Το παιχνίδι ΘΑ ήταν διασκεδαστικό αν έπρεπε να το παίξετε πραγματικά. Υπάρχει μια διαφήμιση μετά και κατά τη διάρκεια κάθε επιπέδου. Και φαινόταν ότι όσο προχωρούσες, τόσο περισσότερες διαφημίσεις προέκυπταν. Μεγάλωναν και μακρύνουν χωρίς παράλειψη. Σίγουρα κάνω απεγκατάσταση. Μου άρεσε μέχρι που έγινε εφαρμογή διαφημίσεων. Αυτό είναι κυριολεκτικά όπως είναι.
Κάνει έξυπνο 😉
Antistress - relaxation toys புதிர் ckh
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά ορισμένα επίπεδα έχουν απλώς μια αδύνατη απάντηση, όπως το 77, η υπόδειξη είναι να βρείτε την περίμετρο, αλλά δεν έχετε αρκετές πληροφορίες για να το κάνετε, αν το παιχνίδι είχε λιγότερα πράγματα όπως αυτό θα είχε 4,5 αστέρια
το καταλαβαίνω. Μπορώ να ασχοληθώ με διαφημίσεις για ένα δωρεάν παιχνίδι. Αλλά μετά από κάθε γρίφο; Χρειάζονται τουλάχιστον 15 δευτερόλεπτα για να καθαρίσετε μια διαφήμιση για ένα παζλ 5 δευτερολέπτων. Rebalance, απλά δεν αξίζει τον κόπο.
Είναι διασκεδαστικό και μου παίρνει το μυαλό για την ημέρα!! Λοιπόν ευχαριστώ!! Και επίσης μου αρέσει να μπερδεύω τους φίλους και την οικογένειά μου ρωτώντας τους τι είναι και να τους βγάζω έξυπνους. Και με κάνει να φαίνομαι κουλ και έξυπνος. Ευχαριστώ λοιπόν τους προγραμματιστές του παιχνιδιού!!
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο διασκεδαστικό που δεν μπορώ να σταματήσω να το παίζω. Έχω δοκιμάσει τόσα πολλά παιχνίδια εγκεφάλου και αυτό είναι το καλύτερο αντίο, δεν υπάρχουν πάρα πολλές προσθήκες και οι γρίφοι είναι υπέροχοι, ο μόνος λόγος που δεν του δίνω πέντε αστέρια είναι επειδή Δεν έχω φτάσει ακόμα στο τέλος του παιχνιδιού, οπότε δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι λάθος με αυτό ακόμα, αλλά μέχρι στιγμής είναι υπέροχο
Just The Tip: Αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι με πολλές κρυφές απαντήσεις, αλλά οι συμβουλές είναι απλώς οι απαντήσεις. Εξακολουθώ να θέλω μια πρόκληση όταν δεν μπορώ να καταλάβω ένα παζλ. 5 αστέρια όταν οι συμβουλές είναι απλώς συμβουλές.
Αυτό το παιχνίδι είναι φοβερό και επίσης δύσκολο, αλλά μου αρέσει (づ ̄ ³ ̄)づ
Βλέπω μερικούς ανθρώπους στις κριτικές να μιλούν για διαφημίσεις και για το πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι, πρώτα απ 'όλα, τα περισσότερα παιχνίδια όπως αυτό έχουν ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ, παρακαλώ συνηθίστε το... δεύτερον, γι' αυτό είναι το παιχνίδι! υποτίθεται ότι είναι δύσκολο, και αν είναι πολύ κακό, διαγράψτε το γιατί προφανώς δεν μπορείτε να χειριστείτε το παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι το παιχνίδι είναι πραγματικά φοβερό και τόσο διασκεδαστικό να ξεγελαστείτε❤! (επεξεργασία: και απλώς προσπαθούν να υποστηρίξουν άλλα παιχνίδια😕!)
Η εφαρμογή είναι υπέροχη, αλλά ο λόγος που δεν της έδωσα 5 αστέρια, ήταν επειδή υπάρχουν ΤΟΣΕΣ πολλές προσθήκες. Αλλά κατά τα άλλα, αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή. Θα το συνιστούσα για ηλικίες: 8-12
Σούπερ εθιστικό και διασκεδαστικό παιχνίδι. Πραγματικά σας αναγκάζει να σκεφτείτε έξω από το κουτί. Ωστόσο, μετά από σχεδόν 200 επίπεδα, παρατήρησα ότι η εφαρμογή έχει περισσότερη πρόσβαση στο τηλέφωνό μου από ό,τι θα ήθελα - γνωρίζει την τρέχουσα ώρα μου, γνωρίζει πότε το τηλέφωνό μου είναι τοποθετημένη η οθόνη κάτω, πότε το τηλέφωνό μου φορτίζεται και έχει πρόσβαση στη λειτουργία του μικροφώνου μου . Αν και αυτό κάνει το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον, είμαι επιφυλακτικός με εφαρμογές όπως αυτή. Απεγκαταστάθηκε ένα κατά τα άλλα υπέροχο παιχνίδι.
Αυτό είναι ένα καλό μυαλού, εντάξει, αλλά πρέπει να είστε στο ίδιο headspace με τον δημιουργό του, γιατί όποιος το ονειρεύτηκε ποτέ αυτό δεν έχει μυαλό .... Σπατάλη χώρου !!!!!!!
Το παιχνίδι είναι καλό και όλα, το λατρεύω, τα γραφικά υπέροχα όλα είναι υπέροχα. Αλλά ένα πράγμα που μισώ είναι οι διαφημίσεις...το θέμα είναι ότι όλα τα άλλα παιχνίδια που πήρα δεν παίζουν καν πολύ, αλλά αυτό το παιχνίδι, OOOOHWEE παίζουν πάρα πολύ, παίζουν ακόμη και όταν δεν έχεις δεδομένα ούτε wifi. Μερικές φορές θα είναι μια διαφήμιση 40 δευτερολέπτων! Διορθώστε αυτό!!! Μου
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά έχω κολλήσει στο επίπεδο 132! Είναι κυριολεκτικά αδύνατο και οι συμβουλές δεν βοηθούν καθόλου... Αν δεν μπορώ να το καταλάβω τότε θα πρέπει να απεγκαταστήσω το παιχνίδι γιατί δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να δω 3 διαφημίσεις για να παρακάμψω το επίπεδο.
Αυτό το παιχνίδι έχει πολλές δυνατότητες, αλλά ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!! Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν διαφημίσεις σε ένα δωρεάν παιχνίδι, αλλά πρέπει να είναι εκεί όπου κάθε παζλ είχε μια διαφήμιση μετά από αυτό. Τελικά, θα έκαναν το παιχνίδι και το τηλέφωνο να αργούν σε μια εικονική ανίχνευση. Το άλλο μου πρόβλημα με αυτό το παιχνίδι ήταν τα επίπεδα που πετάχτηκαν για να προσπαθήσουν να ξεγελάσουν ή να αναγκάσουν τον χρήστη να μοιραστεί ή να βαθμολογήσει την εφαρμογή. Αυτό είναι απλώς ενοχλητικό και κολλώδες. Εκτός από αυτό, πολλά από τα παζλ ήταν διασκεδαστικά, αλλά απεγκατέστησα.
Ένα πραγματικά διασκεδαστικό και δημιουργικό παιχνίδι, αλλά πρέπει να παρακολουθείτε μια διαφήμιση μετά από κάθε ερώτηση. Αφιερώνετε περισσότερο χρόνο παρακολουθώντας διαφημίσεις και μετά παίζοντας το παιχνίδι.Θα άξιζε τον κόπο ακόμα κι αν ήταν μια διαφήμιση μετά από κάθε 10 ερωτήσεις, αλλά το κάνουν σοβαρά.
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό, απολαμβάνω τα παζλ και την πρόκληση! Η βαθμολογία θα μπορούσε να είναι 0/10, θα το βαθμολογούσα με 10 αστέρια!
είναι πολύ καλό και διασκεδαστικό απλά απενεργοποιήστε το wifi σας, ώστε να φύγουν οι προσθήκες, είναι πολύ εύκολο!